We know how to pack success

Bordex Packaging lanceert complete serie EcoFit® Maaltijdschalen

De nieuwe serie EcoFit® maaltijdschalen is hét antwoord op de groeiende vraag naar dunnere, meer duurzame verpakkingen. Met deze innovatieve techniek is Bordex Packaging in staat om maaltijdschalen te produceren die tot maar liefst 30% lichter zijn. De trays combineren ‘thermovorm’ gewichtskarakteristieken met de voordelen van conventionele spuitgiettechniek. De nieuwe serie is leverbaar in 1-, 2- en 3-vaks uitvoeringen én diverse hoogtes (van 30 mm tot 80 mm hoogte).

Unieke spuitgiettechnologie

De unieke, door Bordex Packaging ontwikkelde en gepatenteerde Flow Moulding technologie kent grote voordelen ten opzichte van traditionele spuitgiettechniek. Tot maar liefst 30% lichter in gewicht dan vergelijkbare spuitgietverpakkingen! Onze revolutionaire EcoFit® technologie garandeert de positieve eigenschappen van spuitgiettechniek, maar met veel minder materiaal. Dit resulteert in een aantrekkelijker prijsniveau. Daarmee komt Bordex Packaging tegemoet aan de groeiende vraag naar duurzame verpakkingen tegen een aantrekkelijke prijs.

Prima basis voor koud én warm

Ons uitgebreide assortiment EcoFit® maaltijdverpakkingen (de zogenaamde M-serie) vormt een uitstekende basis voor zowel koude als warme toepassingen. De trays zijn maat- en vormvast en perfect ‘ontnestbaar’. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor automatische verwerking. Naast de 1-vaks uitvoeringen in diverse hoogtes zijn ook de populaire 2- en 3-vaks varianten beschikbaar. De gehele M-serie kan worden geseald of worden voorzien van een polypropyleen deksel. De serie is standaard leverbaar in de kleuren glashelder en zwart. Met bijvoorbeeld aanvullende mogelijkheden als in-mould labelling kun je de schalen compleet aanpassen aan de in-store communicatie van jouw product of merk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over EcoFit menutrays? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, maar ook telefonisch: +31 (0)55 599 65 00.

EcoFit Maaltijdschalen-Reduce

 

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info