We know how to pack success

SCE Technology, onderdeel van de Bordex Group lanceert SinterCell™ op Interpack 2023.

4 – 10 mei 2023

 

Bordex Packaging presenteert op Interpack 2023 de nieuwste innovaties: een revolutionaire serie snackverpakkingen gemaakt van 100% engineered cellulose. Met behulp van de baanbrekende SinterCell™-technologie heeft het materiaal een uitstekende natuurlijke barrière.

Wat deze verpakkingen bijzonder maakt, is dat ze volledig composteerbaar, biologisch afbreekbaar en oneindig recyclebaar zijn zonder toevoeging van nieuw materiaal. Hiermee bieden ze een duurzaam alternatief voor plastic en kunnen ze gebruikt worden in diverse toepassingen, zoals schalen, koffiebekers en andere voedselverpakkingen.

Op de stand van Bordex op Interpack 2023 wordt ook de nieuwe SinterCell™-200 fiber molding machine gepresenteerd, ontwikkeld door Hoting Innovations. SCE Technology BV (onderdeel van de Bordex Group) is de exclusieve distributeur van deze SinterCell™ productietechnologie voor de Europese markt. De high-speed machine zet een nieuwe standaard voor de productie van cellulosevezels in de verpakkingsindustrie, door de nieuwste technologieën te combineren met jarenlange ervaring.

SinterCell™-200 fiber molding machine

Interpack is niet alleen ’s werelds grootste en belangrijkste vakbeurs voor de verpakkings- en aanverwante procesindustrie, maar ook een ontmoetingsplaats waar leveranciers en klanten uit meer dan 165 landen samenkomen om te netwerken en zaken te doen. Het evenement vindt plaats van 4 tot 10 mei 2023 in het beurscentrum van Düsseldorf en belooft een overvloed aan innovaties te presenteren.

 

Praktische info:

Interpack 2021 Bordex Packaging

 

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info