We know how to pack success

Hi-Tapas presenteerschaal. Verrassend presenteren!

In de wereld van catering draait alles om de beste kwaliteit. De smaak is één, maar hoe wordt het gepresenteerd? Bordex Packaging lanceert de ‘Next-gen’ presenteer- en cateringschaal, gemaakt van 100% recycled PET. De ‘Hi-Tapas’ schaal is een opvallende presenteerschaal/serveerschaal, die functionaliteit, vormgeving, formaat én duurzaamheid optimaal combineert! Luxe opgemaakte tapas-, gourmetschotels worden fraai en fris gepresenteerd.

Vormgeving

De Hi-Tapas serveerschaal heeft een onderscheidende en compacte vormgeving, met toch een royale inhoud. De strakke belijning zorgt voor een overzichtelijke en smaakvolle presentatie, wat nog eens wordt geaccentueerd door het glanzende recycled PET materiaal. De toevoeging van een handig 2-vaks ‘Pop-up’ opzetbakje is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de schaal ook een verrassend, herkenbaar aanzien. Onder het Pop-up bakje bevinden zich bovendien twee extra compartimenten met een gezamenlijk inhoud van ruim 320 ml. Het geheel wordt afgesloten met een glasheldere deksel, gemaakt van 100% recycled PET.rPET serveerschaal

Gemakkelijk stapelen

De Hi-Tapas serveerschaal heeft maar liefst 8 compartimenten! Vul ze in z’n geheel met tapas hapjes, of combineer met groeten, fruit, snacks of sausen. Hoe handig is dat. En na het vullen klik je de deksel er eenvoudig op. De buitenmaten van de Hi-Tapas schaal voldoen aan de eisen van collo-modulariteit (CBL kratten). Het formaat past bovendien binnen de gastronorm afmetingen, waardoor een sealvariant ook tot de mogelijkheden behoort. De Hi-Tapas is geschikt voor industriële- en handmatige verwerking.

De voordelen op een rij:

  • 8-vaks uitvoering door handig 2-vaks ‘Pop-up’ bakje
  • Blikvanger door eigentijdse vormgeving
  • Perfecte sluiting & goede stapelbaarheid
  • Duurzaam; schaal én deksel van 100% recycled PET
  • Compacte voorraad door geoptimaliseerde stapelhoogte
  • Ook te gebruiken zonder opzetbakje

 

Informatie of interesse?

Michel Pothoven (Accountmanager) informeert u graag!

Telefoon: +31 (0)55 599 65 05
Mobiel   : +31 (0)6 53 20 80 40
Mail       : mpothoven@bordex.nl

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info