We know how to pack success

Innovation

Innovatie

Róepen dat je innovatief bent, is één. Het ook echt zijn is twee. Nieuwe trends in de foodservice- en conveniencemarkten en de steeds veranderende wensen van consumenten vragen om verpakkingen die vernieuwend en steeds aantrekkelijker zijn. Dat houdt ons scherp!

Onze inspiratie vinden we overal

De ontwikkelingen in de Foodservice, Food Industry en Inflight Catering zijn inspirerend. Onze proactieve trendwatchers zijn dan ook regelmatig te vinden in supermarkten, op vakbeurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Zo signaleren we trends die we snel kunnen vertalen naar verpakkingsoplossingen die steeds beter aansluiten bij productieprocessen én consumentenwensen.

Innovatief in vorm en materiaal

Innovatief zijn betekent voor ons ook: het beste halen uit vorm en materiaal. Innovatieve technologie biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden in vorm en logistieke verwerkbaarheid, maar ook in vernieuwende materiaalkeuzes en –samenstellingen. Onze engineers en designers verkennen én realiseren samen met onze suppliers en klanten de grenzen. En gaan daar ook graag overheen!

Wij brengen knowhow en technologie samen

Het realiseren van verpakkingsoplossingen die waarde toevoegen doen we niet alleen. Dit doen wij door nauwe samenwerking met alle partners uit de keten. Het samenbrengen van kennis en technologie uit de totale branche en een strak geregisseerd NPD proces vormen de basis voor innovatieve verpakkingsconcepten die tot in detail voldoen aan de eisen van nú.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info