We know how to pack success

Bordex Packaging laat innovatie zien op Empack Brussel

Als trendsetter in innovatieve, efficiënte en veelzijdige packaging solutions ontbreekt Bordex Packaging niet op hét ontmoetingsmoment van de verpakkingsbranche: Empack in Brussel! De vakbeurs met meer dan 180 exposanten wordt georganiseerd op 25 en 26 november aanstaande in Brussels Expo (hal 7). Bordex Packaging presenteert de nieuwste technologie, producten en materialen. U vindt ons in stand H220. Welke innovaties kunt u van ons verwachten?

EcoFit® M-serie: tot 30% minder materiaal!

De revolutionaire EcoFit® technologie garandeert de positieve eigenschappen van spuitgiettechniek, maar met veel minder materiaal en dus een aantrekkelijker prijsniveau. Daarmee komt Bordex tegemoet aan de groeiende vraag naar duurzame verpakkingen. Een prachtig voorbeeld is onze nieuwe EcoFit® M-serie: extreem helder en geproduceerd met 30% minder materiaal. De nieuwe, complete range (maaltijd)schalen is leverbaar in 1-, 2- en 3-vaksuitvoeringen én diverse hoogtes (van 30 mm tot maar liefst 80 mm hoogte!)

Handige emmertjes voor fruit en snackgroenten met deksel

Met de glasheldere, veilige en opvallend bedrukte emmertjes van Bordex blijven snack producten in topconditie. Onze veelzijdige mini emmertjes spelen in op twee belangrijke trends: gezondheid en gemak. Handige, kleine verpakkingen voor ieder moment van de dag. Ideaal voor snackgroenten en fruit, zoals tomaat, komkommer, bes en druif. Leverbaar met drie verschillende deksels, met of zonder opening/perforatie). Stevig, uiterst budgetvriendelijk én -met de mogelijkheid voor haarscherpe illustraties, logo’s en productinformatie- uiterst representatief!

Nieuw! Bordanil. De innovatieve Topsealfolie.

>Bordanil is een topkwaliteit topsealfolie met uitstekend beschermende eigenschappen. Deze nieuwe polyester film biedt een optimale bescherming en een aantrekkelijke presentatie van uw product! De folie is uitermate geschikt voor het sealen van een breed scala verpakkingen in verschillende gangbare materialen, zoals APET, CPET, rPET, PVC en PLA. Bordanil folie heeft een breed temperatuurbereik van -40°C tot 200°C. Dankzij het glasheldere, soepele materiaal -dat geschikt is voor fullcolour bedrukking- worden uw kwaliteitsproducten opvallend en aantrekkelijk gepresenteerd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info