We know how to pack success

Ga direct naar Airlines Bekijken

Wat bieden we?

Dé verpakking is de beste mix van functioneel design, duurzaam gebruik van materiaal, optimale beschermende eigenschappen, logistieke inzetbaarheid en heldere mogelijkheden voor presentatie. Daar spannen we ons dagelijks voor in. We know how to pack success!

Standaard en custom oplossingen

We hebben een brede range standaardverpakkingen die voldoen aan alle eisen van de praktijk. Deze zijn compatibel met de logistieke industriestandaards. Waar nodig zorgen we voor verrassende custom made oplossingen die aansluiten bij klantspecifieke productiemethoden en –processen.

Projectmanagement

Knowhow is voor ons: onafhankelijke kennis van alle onderdelen van de keten: markt, logistiek, materiaal, productie én product. Een team ervaren projectmanagers en een flexibele salesorganisatie met een nuchtere hands-on mentaliteit zijn binnen elk project van toegevoegde waarde. De aanpak van Bordex? Duidelijk overzicht en de schouders eronder!

Opvallend design

Het design van de optimale verpakking speelt een belangrijke rol in de visuele presentatie en de logistieke verwerkbaarheid. We werken met een creatief platform die, in nauwe samenwerking met onze klanten, zorgt voor een ontwerp dat in elk opzicht geschikt is en opvalt.

Gecertificeerde kwaliteit

Onze verpakkingsoplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze producten en processen zijn gecertificeerd volgens de strengste Europese- en wereldwijde richtlijnen. Bovendien werken we uitsluitend met preferred suppliers: Europese topfabrikanten die hun kwaliteit dagelijks bewijzen in de praktijk.

Solutions op mondiaal niveau

Het hoofdkantoor van Bordex Packaging is gevestigd in Nederland. Vanuit verschillende productiefaciliteiten door heel Europa worden onze producten dagelijks verscheept. Soms via ons magazijn in Apeldoorn, maar in toenemende mate rechtstreeks naar onze klant. Zo garanderen we de snelheid die de markt eist.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info