We know how to pack success

Food Service

De beste presentatie én bescherming

Goed doordacht dranken, maaltijden, fruit, groenten en snacks verpakken zodat deze aan alle eisen voldoen. Dit levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverhoging van jouw producten. Bovendien biedt dit een duidelijke meerwaarde als het gaat om presentatie, bescherming en hygiënische verwerking.

Omzetverhogende oplossingen

De juiste verpakking is logistiek optimaal te verwerken, kostenbesparend en representatief. In de juiste combinatie zorgt dat voor een betere omzet. Zeker als het prijsniveau ook nog eens aantrekkelijk is!

Flexibele logistiek

Onze accountmanagers weten als geen ander dat foodservice draait om snelheid en flexibiliteit. Daarom is onze salesorganisatie ingericht om snel te kunnen schakelen en op elk gewenst moment met de juiste oplossing te kunnen komen. Zo ontzorgen we onze klanten!

Innovatief en uitnodigend

De foodservice- en conveniencemarkten zijn voortdurend in beweging. Veranderende consumentenwensen en nieuwe trends vragen om verpakkingen die vernieuwend en steeds aantrekkelijker zijn. Onze trendwatchers signaleren ontwikkelingen die we vertalen naar oplossingen die in vorm en uitstraling innovatief en uitnodigend zijn.

Teamwork

Om tot de beste oplossingen voor jouw markt te komen, bekijken we het hele proces van productie tot presentatie. Onze specialisten zorgen -in nauw overleg- voor oplossingen die tot in detail aansluiten bij jouw producten én manier van werken.

Communicatieve slagkracht

De aantrekkelijke vorm, materiaalkeuze en kleurstelling van de verpakking in combinatie met communicatieve eigenschappen maken het verschil bij de presentatie. En dús bij de verkoop. Bordex Packaging biedt labelling- en bedrukkingstechnieken om kwaliteitsproducten de uitstraling te geven die ze verdienen. Wij zorgen dat jouw boodschap de klant bereikt!

Brands & Technologies

EcoFit        Bordanil logo fc

Meer weten?

Wil je meer weten? Zoek je naar de verpakkingsoplossing die jouw omzet verhoogt? Neem dan contact met ons op!

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info