We know how to pack success

PP360® HardCups

Evenementen en festivals zijn geweldige plekken om te bezoeken, maar helaas brengen ze ook vaak veel verspilling en afval met zich mee. Gelukkig zijn we ons daar de laatste jaren steeds meer van bewust geworden. De vraag naar duurzame oplossingen groeit snel en voor drinkbekers betekent dat kiezen tussen herbruikbare hardplastic bekers of eenmalige zachte bekers met een goed recyclesysteem. Als je kiest voor hardcups, zijn de PP360® hardcups, gemaakt van polypropyleen (PP), een uitstekende keuze.

Waarom kiezen voor PP360 hardcups?

Polypropyleen is een stevig, betrouwbaar materiaal dat een licht melkachtige kleur heeft, wat de bekers een unieke uitstraling geeft. Bovendien is polypropyleen minder gevoelig voor beschadigingen, wat betekent dat de bekers langer meegaan en bestand zijn tegen de intensieve omstandigheden van evenementen en festivals.

De Innovatieve PP360 Hardcup

De PP360 hardcups van Bordex Packaging hebben unieke kenmerken die ze tot het beste aanbod op de markt maken. De bekers hebben een fijnere, meer afgeronde drinkrand en een unieke stapelrand, waardoor ze niet alleen goed nestbaar zijn, maar ook de stapelhoogte met ongeveer 20% verminderen. De belangrijkste eigenschap van de PP360 bekers is echter dat ze onbreekbaar zijn, wat de veiligheid tijdens gebruik vergroot. Deze bekers zijn leverbaar in maar liefst zes formaten: 15cl, 20cl, 25cl, 33cl, 40cl en 50cl.

HardCups

Veiligheid en Duurzaamheid

De PP360 hardcups dragen bij aan het verminderen van de wegwerpcultuur door het gebruik van statiegeld. Op festivals wordt ongeveer 90% van de bekers weer ingeleverd bij de bar. De PP360 hardcups zijn gemaakt van onbreekbaar, semi-transparant polypropyleen. Bij vertrapping vervormen de bekers slechts, zonder te versplinteren, wat een aanzienlijk veiligheidsvoordeel biedt.

Klaar voor het seizoen 2024

Wil je PP-hardcups aanschaffen? Dat kan heel eenvoudig via Bordex of bij een van onze resellers zoals PackagingDirect. Liever huren? De stevige en comfortabele PP360 hardcups huur je eenvoudig bij onder andere Cupstack in Nieuwegein. Ze bezorgen de hardcups op iedere gewenste locatie in Nederland en halen ze na afloop op voor duurzame reiniging en hergebruik.

Meer Informatie?

Neem dan contact op met Ali Keskin van Bordex Packaging via telefoonnummer 06 29 41 30 97.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info