We know how to pack success

Pulsar Soul®

Pulsar Soul. Dé beker die zich weer glas mag noemen.

Bordex Packaging heeft een nieuwe serie PET-drinkglazen ontwikkeld voor wijn, bier en frisdrank: de innovatieve Pulsar Soul-serie. Een complete lijn kunststof glazen met unieke, innovatieve features. De beleving van het drinkmoment door de gebruiker stond centraal in de ontwikkeling van de serie, waardoor iedere beker is afgestemd op de dranksoort.

Unieke, innovatieve features

Door de stapelvoorziening in de bodem te plaatsen zijn geheel nieuwe vormmogelijkheden gecreëerd. De soepele belijning in combinatie met de optisch dikke bodem vormen een ware ode aan het klassieke glazen drinkglas. Alle drinkglazen zijn voorzien van een nieuwe, smalle rand, wat een prettig drinkgevoel garandeert. Door de kelkvorm liggen de glazen prettig in de hand en zijn ze goed nestbaar. Een glas dus waarin iedere drank goed gezien en beleefd wordt.

Complete serie!

Pulsar Soul glazen van Bordex Packaging zorgen voor de perfecte presentatie. De drink- en bierglazen zijn leverbaar in 4 populaire inhoudsmaten. Van het kleine sap- en wijnglas 0,15L/0,2L (0,25 full rim inhoud) tot het extra grote bierglas 0,4L (0,55L full rim). Daarnaast is er een breed scala aan deksels voorradig. Halfrond (domed) of vlak en de keuze uit een gesloten deksel of met een ronde opening.

Pulsar Soul bierglazen, drinkglazen PET

PET, dus verantwoord!

De toepassing van meerdere technische innovaties maakte het mogelijk om vormgeving, ergonomie én duurzaamheid op harmonische wijze samen te brengen. In een wereld waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt komt het grootste voordeel van PET naar voren. PET is namelijk volledig, dus 100 procent recyclebaar. Door deze materiaaleigenschappen lenen Pulsar Soul bekers zich prima voor gebruik binnen nieuwe ecosystemen.

Interesse of vragen?

Mocht je vragen hebben over onze nieuwe ‘Soul’ serie of graag enkele monsters ontvangen, neem dan gerust contact op met Sales Support. Telefoon 055-5996500 of via email: sales@bordexpackaging.nl


USP’s

  • Unieke (kelk) vorm voor een beter smaakgevoel
  • Stoer aangezicht door speciale bodem met dome effect.
  • Perfect anti lossend & goed stapelbaar
  • Vernieuwend, soepel design. Ligt beter in de hand.
  • Nieuwe, smalle drinkrand (rim). Garandeert prettig drinkgevoel

 

PET: product+

  • Glashelder
  • Behoud smaakeigenschappen
  • Volledig recyclebaar
  • Onbreekbaar
  • Bedrukbaar

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info