We know how to pack success

EcoSlim® Non-PVC folie.

Slim en verantwoord verpakken!

Het verpakken van diverse soorten voedingsmiddelen met onze glasheldere polyolefine rekfolie ‘EcoSlim®’ is een slimme en verantwoorde manier van verpakken. Producten met- en zonder een hoog vetgehalte worden met succes verpakt. Dit komt door de uitstekende stretch eigenschappen. Bovendien is EcoSlim® Non-PVC folie milieuvriendelijker en aantrekkelijk geprijsd. Bedrukking -tot maar liefst zes kleuren- zorgt voor extra attentiewaarde. Slim en verantwoord!

Uitstekende keuze

EcoSlim®  bevat geen chloor of schadelijke weekmakers en is 100% recyclebaar. Dat betekent: minder afval en dus beter voor het milieu. Een tweede voordeel ten opzichte van de traditionele rekfolies is het lagere soortelijk gewicht in combinatie met verhoogde stretcheigenschappen. Dat levert een behoorlijk materiaalbesparing op. Dit zónder concessies te doen aan de efficiëntie van het verpakkingsproces. EcoSlim® is dan ook zowel in ecologisch als in prijstechnisch opzicht een uitstekende keuze.

Hoge attentiewaarde

Een derde goede reden om te kiezen voor EcoSlim® is de mogelijkheid om het materiaal in maximaal zes kleuren te bedrukken. De folie is dus ook leverbaar met uw eigen logo, pay-off, productnaam, thema-actie of andere uiting. De combinatie van je eigen opvallende en unieke bedrukking met de uitstekende eigenschappen van deze folie zorgen ervoor dat de producten zich uitstekend presenteren in het schap van de supermarkt.

Voldoen aan strenge wetgeving

Onze EcoSlim® rekfolie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is gecertificeerd volgens de strengste Europese- en wereldwijde richtlijnen.

De folies zijn bestemd voor industrieel gebruik en verkrijgbaar in diverse standaardbreedtes van 250 tot zelfs 600mm.

Interesse of vragen?

Meer weten over de voordelen en mogelijkheden van EcoSlim® Non-PVC folie?  Neem dan gerust contact op met Sales Support. Telefoon 055-5996500 of via email: sales@bordexpackaging.com

 


ECOSLIM BORDEX PACKAGING

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info