Ga direct naar Food Service Bekijken

Waarom?

Verpakkingen die waarde aan je product tóevoegen. Die steeds aantrekkelijker, efficiënter en duurzamer zijn. Oplossingen die jouw producten verpakken met de modernste technologie en inzichten. Herkenbaar? Voor ons de uitdaging. En die gaan we graag met je aan!

Verpakkingsoplossingen met succes

Toegevoegde waarde is een kwestie van knowhow. Mogelijkheden herkennen en vertalen naar oplossingen die tot in details aansluiten bij de eisen van nu. Wanneer je design, materialenkennis, logistiek inzicht én ervaring uit de praktijk bij elkaar brengt, realiseer je verpakkingsoplossingen die bijdragen aan jouw succes.

Duurzame agenda

Ook het milieu speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van verpakkingen. Minder materiaalverbruik, schonere technologie, meer mogelijkheden voor recycling en verbeterde biologische afbreekbaarheid dragen bij aan een schoner milieu.

Uitdagingen zijn er om aan te gaan

We willen niet zomaar verpakkingen leveren, we willen de béste zijn in wat we doen. Het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van de optimale verpakkingsoplossingen voor onze klanten. Een uitdaging die we met het hele team, onze partners en klanten aangaan.

.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info