We know how to pack success

Over Bordex

Over Bordex

Het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van innovatieve verpakkingen en folies zit al meer dan veertig jaar in onze genen. Elke uitdaging is een mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen met toegevoegde waarde. Bordex Packaging heeft de knowhow, de mensen en de faciliteiten om die uitdaging dagelijks aan te gaan.

Waarmee we ons onderscheiden?

We beschikken over de knowhow, de technologie en de partners om innovatieve verpakkingsoplossingen te realiseren. Zo combineren we uitstekende beschermende eigenschappen met hoge verwerkbaarheid, communicatieve slagkracht, minimale milieubelasting en een aantrekkelijke kostprijs. Zowel in series als in maatwerk.

Slagvaardig team

In Bordex Packaging vind je een partner die op  ieder niveau met je meedenkt. Onze adviseurs zijn ervaren specialisten in hun branche. Zijn adviseren je in het hele traject van conceptontwikkeling tot gereed product. Dit om samen met jou tot een kwalitatief hoogstaande verpakkingsoplossing te komen. Zo helpen wij mee aan jouw succes.

Foodverpakkingen

Toonaangevend in West-Europa

Bordex Packaging is actief in geheel Europa, en zelfs daarbuiten. Toch zijn we bepaald geen ‘logge’ organisatie. Korte lijnen en een platte structuur kenmerken onze organisatie. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van de Bordex Group, waar Bordex Packaging deel van uit maakt, is gevestigd in Nederland. We beschikken over een representatief kantoorgebouw in Apeldoorn. Het is gelegen in de nabijheid van de A1, gemakkelijk bereikbaar en voorzien van voldoende parkeerruimte. In Apeldoorn werken onze sales teams, administratieve services, designers en directie.

Magazijn

Het hoofdkantoor in Apeldoorn is voorzien van een eigen magazijn, dat volop ruimte biedt om onze klanten snel en direct van verpakkingen te kunnen voorzien. Zo garanderen we de snelheid en de leveringszekerheid die de markt eist.

Solutions op Europees niveau

Vanuit verschillende productiefaciliteiten door heel Europa worden onze producten wereldwijd verscheept.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info