We know how to pack success

Airlines

Packaging die inflight catering nóg lekkerder maakt

Airlines stellen –terecht- hoge eisen aan hun inflight catering. Zowel in gewichtsreductie als in verwerkbaarheid en representativiteit. Bordex Packaging realiseert betrouwbare verpakkingsoplossingen die tot in detail aansluiten bij het gewenste kwaliteitsniveau. We verpakken wereldwijd meer dan 50 miljoen inflight maaltijden per jaar!

Lichtgewicht bescherming

In airline catering is een minimaal gewicht cruciaal, zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteit. We doen continu onderzoek naar nieuwe materialen en productiemethoden om de optimale balans te realiseren tussen gewichtsreductie en maximale bescherming van de maaltijden.

Aantrekkelijke presentatie

Consumentenbeleving speelt een belangrijke rol bij inflight catering. De uitstraling en het gemak moeten dan ook perfect aansluiten bij het kwaliteitsniveau aan boord. Onze gelamineerde polyester film (Bordanil Inflight HT®) voor het sluiten van maaltijdtrays zijn aantrekkelijk en worden door passagiers en de cabin crew als uiterst gebruiksvriendelijk ervaren.

Verwerkbaar en veilig

Veiligheid en gebruikersvriendelijkheid zijn enorm van belang bij maaltijden en verpakkingen aan boord. Dat kan door de hoge eisen die wij stellen aan onze verpakkingen. De producten van Bordex Packaging hebben die snelle verwerking en minimaliseren persoonlijke risico’s zoals bijvoorbeeld bij oververhitting.

Representatief

We beschikken over een groot aantal technieken om de verpakking te voorzien van bedrukking. Onze unieke gelamineerde polyester film, in combinatie met CPET ovenable trays, voldoet aan alle eisen. Zo wordt de verpakking een kwalitatief hoogstaande communicatiedrager die representatief is voor de waarden en de merkpositionering van luchtvaartmaatschappijen.

Brands & Technologies

Bordanil logo fc Inflight HT

Meer weten?

Wil je meer weten? Of zoek je naar de ideale verpakkingsoplossing voor inflight catering? Neem dan contact met ons op!

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info