We know how to pack success

Food Industry

Packaging die alles in zich heeft

De beste verpakking voor de food industry heeft alles in zich: slim design, gebruiksgemak en optimaal beschermende eigenschappen. Uiteraard zijn deze duurzaam, licht in gewicht en uitstekend te verwerken. De prijs houden we zo scherp mogelijk!

100% win-win

Onze succesformule in de food industry: de beste resultaten boek je samen. Dit doen wij door een partnership aan te gaan met onze klanten en als team te zorgen voor een win-winsituatie. Wat wij in dat partnership inbrengen? De knowhow, technologie, productiefaciliteiten en preferred suppliers. Zo maken wij van elk project een succes. Dat doen wij met een verfrissende nuchterheid!

Optimale verwerkbaarheid

Een belangrijke voorwaarde voor reductie van logistieke kosten is de optimale efficiency in transport en verwerking. Onze verpakkingen voldoen aan alle richtlijnen met betrekking tot afmetingen. Verder zijn ze licht in gewicht en sluiten naadloos aan op elke logistieke industriestandaard.

Standaard of specifiek?

In veel gevallen voldoet een standaardoplossing. We hebben dan ook een groot aantal standaardseries die hun kwaliteit, effectiviteit en toegevoegde waarde ruimschoots in de praktijk hebben bewezen. Voor specifieke eisen bieden we verrassende custom oplossingen. Als ‘ketenregisseur’ zorgen we in een overzichtelijk stappenplan voor werkbare oplossingen. Van het genereren van ideeën tot het eindproduct in het schap.

Korte ontwikkelingstijd

Fast Packaging houdt in dat nieuwe verpakkingen relatief snel én voordelig kunnen worden ontwikkeld. Hierdoor kunnen we nog beter reageren op verpakkingstrends. Lead-times worden sterk verkort dankzij de inzet van aluminium matrijzen. We zijn in staat om binnen 4 weken een compleet nieuwe verpakking te ontwikkelen én te produceren. En dat tegen een relatief laag investeringsbedrag. Een echte toegevoegde waarde bij het lanceren van nieuwe concepten.

Complete range verpakkingsoplossingen

Van een revolutionaire Non PVC machinefolie tot een glasheldere PP Ecofit-serie: Bordex Packaging biedt een complete range verpakkingsoplossingen die kwaliteitsproducten nóg aantrekkelijker en beter beschermd presenteren.

Ecologische aspecten

Zeker in de verpakkingsindustrie spelen duurzaamheid en minimale milieubelasting een belangrijke rol. We stellen hoge eisen aan onszélf en onze preferred suppliers als het gaat om verantwoorde productie. Verminderd materiaalgebruik en duurzame productietechnieken staan hierin centraal.

Flexibele logistiek

Wij geloven in direct contact en korte communicatielijnen. Binnen onze goed bereikbare salesorganisatie werken we met vaste contactpersonen. Bovendien zijn onze accountmanagers ervaren teamspelers die op elk niveau kunnen meedenken en samen met jou werken aan de beste oplossing.

Scherpe prijsstelling

Gereduceerd materiaalverbruik en betere productietechnieken zijn niet alleen beter voor het milieu, ze garanderen ook een uiterst aantrekkelijke prijsstelling. Hierop acteren wij scherp.

Brands & Technologies

EcoFit        Bordanil logo fc      EcoSlim

Meer weten?

Wil je meer weten? Of zoek je naar de beste verpakkingsoplossing? Neem dan contact met ons op!

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info