We know how to pack success

Bordanil®

Bordanil®: Glasheldere folie dat alles in zich heeft

Bordanil® folie is dé glasheldere topseal- en flowpackfolie met goede beschermende polyestereigenschappen. Deze folie heeft een uitstekende glans en transparantie en is geschikt voor vele gangbare materialen. Bordanil® folie zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van jouw product in de retail schappen, de oven of de vriezer. Bordanil® folie kan perfect worden gecombineerd met bijvoorbeeld ovenable CPET trays en voldoet aan alle eisen. En méér dan dat! Ook leverbaar met custom bedrukking.

Geschikt voor alle gangbare materialen

Bordanil® folie biedt een optimale bescherming en is bovendien ook veilig en gemakkelijk in gebruik. Dit zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van jouw product! Geschikt voor het sealen van een zeer breed scala verpakkingen in verschillende gangbare materialen, zoals APET, CPET, rPET, PVC en PLA. Dankzij het glasheldere en soepele materiaal worden jouw kwaliteitsproducten opvallend en aantrekkelijk gepresenteerd. Bordanil® folie is leverbaar in verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen.

Aantrekkelijke communicatiedrager

Ook als communicatiedrager biedt onze Bordanil® folie meerwaarde. De folie kan fullcolour worden bedrukt tot maar liefst 8 kleuren. Een perfecte presentatie van jouw product!

Voedselveilig

De Bordanil® folie kan worden gebruikt bij temperaturen van -40°C tot 200 C. De folie voldoet aan de strengste EU-richtlijnen met betrekking tot voedselveiligheid. De folie beschikt over alle gangbare certificeringen.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Bordanil folie

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info