We know how to pack success

Ga direct naar Food Industry Bekijken

Hoe doen we dat?

De beste resultaten bereik je samen. We laten ons inspireren door jouw product en markt. Want zorgen voor innovatieve verpakkingsoplossingen doen we samen met onze klanten en de partners uit de hele keten. Zo maak je de beste keuzes, die leiden tot het gewenste resultaat.

Trendwatchers

Innovatie betekent voor ons: altijd scherp blijven op nieuwe materialen, vormen, technieken en toepassingen. We bestuderen effectieve mogelijkheden in logistiek en presentatie, kiezen voor duurzame materialen en investeren in de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken, zoals onze revolutionaire EcoFit® technologie.

Ketenintegratie

We geloven in de kracht van samenwerking en brengen de juiste specialisten in de hele keten bij elkaar. De bundeling van kennis, ervaring en inzichten zorgt voor verpakkingsoplossingen die in het complete proces van productie, opslag, transport, verwerking én presentatie excelleren.

Betere materialen en technieken

Nieuwe materialen en innovatieve technologie bieden steeds meer mogelijkheden. Niet alleen om food producten beter te kunnen verwerken en te presenteren, maar ook om gewicht te reduceren en onze CO2 footprint te verkleinen.

Onderzoek

We verrichten continu onderzoek naar nieuwe materialen en toepassingen. Dat doen we niet alleen: we beschikken over een wereldwijd netwerk van specialisten in verschillende branches waar we een beroep op kunnen doen. Dat levert resultaten op die jouw producten meerwaarde geven!

De beste productiepartners

Voor alle soorten materiaal, bewerkingen en toepassingen kunnen we rekenen op de beste productiepartners. Onze productiefaciliteiten en internationale toeleveranciers werken nauw samen. Bij ons tellen de beste resultaten!

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info