We know how to pack success

Bordex Group opent deuren in Zaandam op de Mainstage Event Campus!

Vrijdag 7 juni was een bijzonder moment: onze tweede vestiging in Nederland is een feit. Vanaf nu zijn we ook te vinden op de Mainstage Event Campus in Zaandam, hét kloppend hart van de operationele achterkant van de Nederlandse eventindustrie. De gloednieuwe locatie biedt 10.000 vierkante meter opslag, 3000 vierkante meter kantoorruimte en maar liefst 200 werkplekken. Het pand huisvest een scala aan facilitaire bedrijven, allemaal gericht op zakelijke, sport- en publieksevenementen.

Kenniscentrum

De Mainstage Event Campus in Zaandam is de perfecte locatie voor onze nieuwe vestiging. Deze campus biedt niet alleen ruimte voor opslag en kantoren, maar fungeert ook als kenniscentrum voor de operationele evenementenbranche. Hier komen bedrijven uit alle disciplines van de live-industrie samen om de toekomst van evenementen vorm te geven. Het is dé ideale plek om onze innovatieve concepten te delen, te netwerken met branchepartners en bestaande en nieuwe klanten te ontvangen.

Samen voor Innovatie & Duurzaamheid

Bij Bordex Group zetten we volop in op samenwerking om innovatie en duurzaamheid te stimuleren. Mainstage Event Campus is dé plek waar alle bedrijven samenkomen. De campus focust zich niet alleen op producenten, maar bestrijkt het volledige spectrum van de live-industrie. Samen streven we naar innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen die een positieve impact hebben op de toekomst van evenementen in Nederland.

 

Welkom in Zaandam

Als belangrijke speler en innovator in de wereld van evenementenbekers, kon een kantoor van de Bordex Group op deze locatie niet ontbreken. Ons team is dagelijks aanwezig om je te verwelkomen en te helpen met verpakkingsoplossingen. Of het nu gaat om kartonnen verpakkingen, softcups, hardcups of bijbehorende services. We nodigen je van harte uit om langs te komen en meer te ontdekken over wat de Bordex Group te bieden heeft.

Ons adres:
Ronde Tocht 11 (Unit 1.11)
1507 CC ZAANDAM
M: zaandam@bordexpackaging.nl

 

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info