We know how to pack success

PET ’Fruits ‘n Veggies’ serie: nu ook in voordelige 16oz en 20oz uitvoering

Onze veelzijdige PET ’Fruits ‘n Veggies’ glazen zijn een uiterst praktische, aantrekkelijke én veilige oplossing om snackgroenten, verse smoothies, verfrissende slushpuppy’s of andere vloeibare snacks te presenteren. PET heeft immers uitstekende producteigenschappen: het is veilig, onbreekbaar en splintervrij. De glasheldere glazen zijn uitstekend stapel- en dekselbaar. Bovendien zijn onze ’Fruits ‘n Veggies’ glazen licht in gewicht en prettig in het gebruik!

Bordex Packaging produceert deze PET ‘Straight’ serie efficiënt in onze moderne productiefaciliteiten in Polen; op de nieuwste én snelste Gabler machines. De verhoogde vraag naar voordelige PET bekers met meer inhoud (16oz, 20oz) heeft ons doen besluiten om te investeren in eigen matrijzen voor beide versies (16oz/470 cc en 20oz/590 cc). Beide items zijn vanaf deze maand toegevoegd aan onze product range. Het zijn dus geen nieuwe inhoudsmaten, maar een goed én voordelig alternatief voor onze bestaande (en inmiddels gesaneerde) versies. Beide inhoudsmaten hebben een diameter van 92,7 mm en zijn verpakt per 1.000 bekers. Uiteraard zijn deze bekers ook leverbaar met vlakke of bolle deksel.

Meer weten?

Wil je meer weten? Ben je ook benieuwd naar onze complete F’NV – serie? Neem dan contact met ons op!

APC16 20-001

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info