We know how to pack success

Apeldoornse Stichting De Kap wordt wederom gesteund door Bordex Packaging

Het is inmiddels een goede traditie bij Bordex Packaging: de jaarlijkse Bordex B-surprised actie. Hiermee ondersteunen wij inmiddels al voor het vijfde jaar op rij een aantal goede doelen. Bordex Packaging onderstreept hiermee de maatschappelijke betrokkenheid, een onmisbaar aspect van ons ondernemerschap. Vorig jaar heeft de Goede Doelen Commissie gemeend een doel ‘dicht bij huis’ te selecteren, namelijk de Apeldoornse stichting De Kap.

Stichting de Kap is al ruim 45 jaar actief in de informele zorg in plm. 2.200 thuissituaties. Het steunpunt mantelzorg biedt ondersteuning bij zo’n 800 mantelzorgers en de vrijwillige hulpdienst van De Kap heeft 560 vrijwilligers actief. Zij geven ondersteuning in de thuissituatie waar geen of amper sociaal netwerk is en vaak weinig financiële middelen zijn.

Afgelopen jaar hebben wij met onze Bordex B-surprised actie een aantal inwoners van Apeldoorn kunnen ondersteunen met spullen die zeer hard nodig waren. Wij voelen ons zo betrokken bij deze stichting dat wij wederom besloten hebben te kijken welke 5 tot 10 personen/gezinnen voor dit een extra steuntje in aanmerking komen.  De wensen zullen wij uiteraard zo snel mogelijk, bij voorkeur nog voor de Kerst in vervulling laten gaan.

Tenslotte dank ik u -namens alle Bordex Packaging collega’s- hartelijk voor de bijzonder prettige samenwerking in 2015. Wij wensen u hele fijne feestdagen en zowel zakelijk als privé een succesvol 2016. Ons complete team is u ook in 2016 weer graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Bert Hengeveld,
Managing Director,
Bordex Packaging

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info