We know how to pack success

Introductie spuitgiet Gastronorm schalen voor professioneel gebruik

Bordex Packaging introduceert de Gastronorm serie, ontwikkeld voor industriële food-toepassingen. De schalen zijn geschikt voor bewerkingen als begassen, pasteuriseren, sealen en vacumeren. Dankzij de universele (Europese) maatvoering passen de schalen gemakkelijk in alle metalen gastro bakken, rekken en trolleys. De spuitgiet Gastronorm schalen zijn absoluut vorm- en maatvast, makkelijk automatisch te ontstapelen en ontnesten.

Gastronorm bakken customizen in eigen huisstijl

De Gastronorm schalen van Bordex Packaging garanderen een uitstekende houdbaarheid, mede dankzij de constante wanddikte. De serie is verkrijgbaar in zwart en transparant. Op aanvraag zijn ook andere kleuren mogelijk. De Gastronorm serie is uit voorraad leverbaar in diverse hoogtes, zoals 50mm, 60mm, 80mm en 100mm. Vanaf een volume van 25.000 stuks kan de serie worden voorzien van een eigen bedrukking/bedrijfslogo (in-mould labelling tot maar liefst zes kleuren).

 

Ook interesse in onze Gastronorm verpakkingen?

Mail ons via sales@bordexpackaging.nl Utrecht (Stand C131).

 

 

Gastronorm schalen bakken

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info