We know how to pack success

B-surprised 2016! Bordex steunt 6 personen/gezinnen in Apeldoorn

Bordex Packaging vindt ondersteuning aan mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij erg belangrijk.  Jaarlijks steunen wij voorafgaand aan de feestdagen een aantal personen of gezinnen uit de gemeente Apeldoorn met goederen waar ze dingend behoefte aan hebben. Bordex heeft voor deze ‘B-surprised’ 2016 opnieuw contact gezocht met De Kap, dé Apeldoornse stichting voor informele zorg.

Renate Kreuwel, coördinator Algemene Hulp heeft begin december een aantal personen/gezinnen geselecteerd, waar hulp dringend gewenst was. Medewerkers van Bordex Packaging zijn deze week op pad gegaan en hebben de 6 geselecteerden bezocht. De gelukkigen werden verrast met nuttige cadeaus (onder meer 2 complete bedden, een LED TV, Ipads, een koelkast en wasdroger) waarmee ze de komende feestdagen goed ingaan. De reacties waren hartverwarmend. Kortom: een zeer geslaagde actie!

de-kap-apeldoorn-bordex

De Kap staat letterlijk en figuurlijk midden in de Apeldoornse samenleving. Het gaat hierbij om zorg en ondersteuning waarvoor onvoldoende of geen beroep kan worden gedaan op de formele zorg of het sociale netwerk. De Kap faciliteert en ondersteunt en gaat hierbij uit van de eigen kracht van de mens. De stichting is al ruim 45 jaar actief in de informele zorg in ca. 2.200 thuissituaties. De organisatie is er voor hulpvragers, vrijwilligers en mantelzorgers en kent een nauwe samenwerking met gemeente en andere organisaties.

Het team van Bordex Packaging wenst u hele fijne kerstdagen en vooral een gezond en voorspoedig 2017.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info