We know how to pack success

Pulsar Soul. Eindelijk ’n beker die zich glas mag noemen.

Bordex Packaging en Amhil Europa hebben een nieuwe serie PET-glazen ontwikkeld: de innovatieve Pulsar Soul-serie. Glashelder, onbreekbaar en volledig recyclebaar. Een complete lijn kunststof glazen voor wijn, bier en frisdrank met unieke, innovatieve features. Iedere bekersoort is speciaal afgestemd op de dranksoort en stelt zo de beleving van de gebruiker centraal.

Dutch Design

De serie is door Bordex Packaging ontwikkeld samen met vakmensen uit de Nederlandse verpakkingsindustrie. Gedegen kennis van de doelgroep, innovatieve productontwikkeling en uitgesproken vormgeving hebben geleid tot een bekerserie die klaar is voor de toekomst.

USP’s

De stapelvoorziening is in de bodem geplaatst om zo nieuwe vormmogelijkheden te creëren. De soepele belijning in combinatie met de optisch dikke bodem vormt een ware ode aan het klassieke glazen drinkglas. Alle glazen zijn voorzien van een nieuwe, smalle drinkrand, voor een prettig drinkgevoel. Door de kelkvorm liggen de glazen lekker in de hand. Een glas dus, waarin dranken op hun best gepresenteerd en genoten worden!

Pulsar Soul kunststof glazen

Complete serie, ook met eigen bedrukking!

Pulsar Soul drink- en bierglazen zijn leverbaar in diverse inhoudsmaten. Van kleine sap- en wijnglazen met schenkmaat 0,15/0,2L tot extra grote bierglazen (0,4L/ 0,55L full rim). De glazen kunnen in hoge drukkwaliteit bedrukt worden. Uw logo of boodschap wordt afgebeeld in maximaal 6 PMS kleuren.

PET: duurzaam en veilig

PET drinkglazen zijn glashelder, licht in gewicht en versplinteren niet. Daarom zijn ze 100% veilig in gebruik. Dankzij het glasheldere materiaal komt de inhoud optimaal tot zijn recht en blijven de smaakeigenschappen perfect behouden. Ook de duurzaamheid van het materiaal is een pré. PET-glazen zijn volledig recyclebaar en kunnen na gebruik een nieuwe bestemming krijgen.

Europese productie

De innovatieve Soul serie wordt geproduceerd door Amhil Europa (Polen). Op de allernieuwste Gabler thermoforming machines worden met de laatste technieken de beste PET glazen geproduceerd. Vanwege de unieke eigenschappen van de serie,  is Europees patent aangevraagd op drie onderdelen, waaronder de unieke vorm van het glas en stapelvoorziening in de bodem.

Interesse of vragen?

Mocht u vragen hebben over onze nieuwe ‘Soul’ serie of wilt u enkele monsters ontvangen, neem dan gerust contact op met Sales Support. Telefoon 055-5996500 of via email: sales@bordexpackaging.com

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info