We know how to pack success

Innovatieve en effectieve topseal oplossing? Kies voor Mylar® Ovenable Films

Mylar® polyesterfilm is een topkwaliteit topseal- en flowpackfilm met uitstekende, beschermende eigenschappen, in zowel de retailschappen, de vriezer, als in de oven. De folie zorgt altijd voor een aantrekkelijke presentatie en een optimale bescherming van uw product. Bordex Packaging is één van de grootste aanbieders van deze veelzijdige folies in de Benelux.

Dé perfecte afsluiter met meerwaarde

De verschillende Mylar® series (OL/OLAF, OL2) zijn geschikt voor het sealen van een zeer breed scala verpakkingen in verschillende gangbare materialen, zoals PP, CPET en APET. De luchtdichte afsluiting en de hoge barrière zorgen voor de gewenste houdbaarheid van uw versproducten. En Mylar® folies absorberen geen microgolven. Alle energie gaat dus direct naar het opwarmen van het voedsel. Dankzij het glasheldere, soepele materiaal worden uw producten zeer aantrekkelijk gepresenteerd. Ook geschikt voor fullcolour bedrukking.

Unieke eigenschappen

De voedingsindustrie kijkt steeds vaker naar wat er met een verpakking gebeurt nadat die haar functie heeft vervuld. Een betere recyclebaarheid door bijvoorbeeld het toepassen van mono-materialen wordt steeds belangrijker, mede ook om te kunnen voldoen aan recyclingspecificaties. Daarom worden er ook steeds hogere eisen aan folies gesteld. Mylar® voldoet aan de hoogste eisen voor veiligheid en productkwaliteit. Leverbaar in verschillende diktes en uitvoeringen, ieder met zijn eigen, unieke eigenschappen. Bijvoorbeeld met een variabele peel-sterkte, resistentie tegen hitte en kou, maar ook versies om de condensvorming te minimaliseren (AF). Met de juiste topsealfilm kunnen uw foodproducten snel verpakt, ingevroren of in de oven bereid worden.

Mylar® polyesterfilm is de allerbeste keus in topseal! Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. T: +31 (0)55 599 65 00 of mail!

 

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info