We know how to pack success

NL Packaging Awards: PET360® wint het goud in de categorie Disposables

Een kleine 500 verpakkingsprofessionals waren donderdag 15 maart aanwezig in Hilversum bij de uitreiking van de NL Packaging Awards 2018. Het was een avond van netwerken, dineren, optredens van diverse artiesten en zien hoe onder leiding van Art Rooijakkers de juryvoorzitters de winnaars bekend maakten. Zij zagen 12 winnaars een 11 runner-ups hun prijs in ontvangst nemen. In totaal waren er maar liefst honderdvijftig inzendingen en 52 nominaties.

Bekers van 100% PET-afval heeft de voorkeur

PET360® van Bordex Packaging won het goud in de categorie Disposables. De jury: ‘Disposables is een lastige categorie. Hoe relevant zijn ze? Meermalige bierbekers zijn een oplossing. Bij evenementen is het veiliger dan glas. Maar het gaat om grote aantallen. Plastic bierglazen uit 100% PET-afval heeft onze voorkeur. Tot nu toe werden PET-glazen geproduceerd tot 40% gerecycled PET (r-PET), aangevuld met virgin wit. Dankzij de inzet van PET360® is het nu mogelijk om glazen te produceren van 100% PET-afval.’

 

Meer informatie over PET360®? Neem gerust contact op. Dat kan via ons contactformulier, maar ook telefonisch: +31 (0)55 599 65 00.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info