We know how to pack success

Bordex B-Suprised kerstactie 2018 biedt hulp dichtbij

Iedereen verdient een gelukkig kerstfeest, maar soms is dat helaas niet vanzelfsprekend. De Bordex B-surprised kerstactie is bedoeld om personen/gezinnen uit Apeldoorn te verrassen met een onverwacht steuntje in de rug. Wij bieden hulp aan inwoners van Apeldoorn die, om wat van reden dan ook, het écht nodig hebben.

Recordaantal van 9 wensen

De Apeldoornse stichting De Kap heeft samen met Helderzorg en Schuldhulpmaatje een lijst samengesteld van personen/gezinnen die in deze donkere dagen voor Kerst wat extra steun kunnen gebruiken. Het gaat dan om spullen die dringend gewenst zijn, zoals een pannenset, fiets, kledingkast of laptop. Een recordaantal van 9 wensen gaat dit jaar in vervulling. Medewerkers van Bordex Packaging gaan de betrokkenen deze week bezoeken en hun kerstwensen vervullen.

Over de Kap

De Kap is een organisatie voor informele zorg en is er voor alle inwoners van de gemeente Apeldoorn die advies, hulp en ondersteuning nodig hebben in de thuissituatie en daarvoor geen beroep kunnen doen op de formele zorg of het sociale netwerk. Dit jaar groeide het vrijwilligersleger met vijftig tot 450.

Goede traditie

Vijf jaar geleden is Bordex Packaging gestart met de B-Suprised actie. Sinds 2014 hebben we voorafgaand aan de feestdagen vele personen en gezinnen uit Apeldoorn blij gemaakt met een passend kerstcadeau. De reacties hierop zijn uiterst positief, dus wat ons betreft een goede, blijvende traditie.

Wij wensen iedereen een bijzonder goed & succesvol nieuwjaar.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info