We know how to pack success

‘Strawless’ PET deksels als alternatief voor plastic rietjes

Vanaf 2021 komt er in de EU een verbod op plastic rietjes. Veel bedrijven halen daarom nu al de rietjes uit de circulatie, en dat is op zich goed nieuws. Plastic rietjes dragen immers flink bij aan de plastic soep. De vraag rijst of er een goed alternatief voorhanden is. Bordex Packaging heeft dé oplossing! Een nieuwe serie glasheldere ‘Strawless lids’, waarmee je je frisdrank, thee, ijskoffie of shake gemakkelijk drinkt terwijl je onderweg bent.

Onbezorgd genieten van de lekkerste Shakes

De nieuwe ‘strawless’ deksels beschermen niet alleen de inhoud, maar sluiten de bekers ook perfect af. En dankzij de handige drinktuit is het gebruik van een plastic rietje overbodig! Klanten kunnen zo tot de laatste druppel genieten van hun drankje. Ook handig: zowel de APET shakers en deksels zijn 100% recyclebaar. Na gebruik kunnen ze worden ingezameld voor hergebruik. Ook dat geeft een goed gevoel.

2 uitvoeringen, 3 populaire diameters!

De ‘Strawless’ APET lids van Bordex Packging zijn leverbaar in drie verschillende diameters; 78mm. 93mm en 95mm. Voor bijna iedere beker is er dus wel een deksel beschikbaar. De serie is leverbaar in twee uitvoeringen; ‘Sipper’ (drinktuit) en ‘Can’ (drinkblik effect). Op deze manier kun je onderweg maximaal genieten van heerlijk koude drankjes zonder te morsen!

Strawless Lids

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, maar ook telefonisch: +31 (0)55 599 65 00.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info