We know how to pack success

Snack’nBox: nu geschikt voor automatische verwerking!

Gemak, goede productinformatie én recyclebare materialen. De aangescherpte Snack’nBox komt volledig tegemoet aan de wensen van de hedendaagse klant. De innovatieve verpakking voor snackgroenten kenmerkt zich door een stoer design, maximale zichtbaarheid van de inhoud en is gemakkelijk af te sluiten. De Snack’nBox wordt geproduceerd uit 100% gerecycled en recyclebaar karton. Goed voor zo’n 500 gram overheerlijke tomaatjes of andere kleurrijke snackgroenten. Standaard leverbaar in een ‘kraft look’ uitvoering; maar ook verkrijgbaar met custom print!

Snackgroenten verpakking Snack'nBox

Maximaal zicht op product

De Snack’nBox verpakking wordt geproduceerd van 100% gerecycled en vochtbestendig karton. Binnenkort leverbaar in twee uitvoeringen: zonder en mét dispenser functie. Deze laatste variant garandeert een gemakkelijk hersluitbare verpakking. Het opvallende ruitpatroon zorgt er niet alleen voor dat het verpakte product goed zichtbaar is, maar garandeert ook een optimale ventilatie; zelfs als de producten worden gestapeld. Er ontstaat dus geen condensvorming, zodat schimmel wordt voorkomen. Na gebruik kan de verpakking eenvoudig worden ingeklapt, wat weer ruimte bespaart in de bak voor papier en karton. Net zo handig!

Volledig geautomatiseerde verwerking

Bij het efficiënt verpakken van snackgroenten is goede automatisering een must! In nauw overleg met Koppert Machines uit Poeldijk werd daarom de bestaande Snack’nBox verder geoptimaliseerd en geschikt gemaakt voor automatische verwerking. De licht conische vorm maakt de box uitstekend, automatisch nestbaar. En met een relatief kleine aanpassing op bestaande afvullijnen kan deze nieuwe Snack’nBox uitvoering snel, efficiënt en duurzaam worden afgevuld. Daarnaast kent de verpakking nog een belangrijk voordeel. De maatvoering is collomoduul; er gaan maar liefst 15 boxen in één krat. Dat betekent direct CO2-winst!

Informatie of interesse?

Michel Pothoven (Accountmanager) informeert u graag!

Telefoon: +31 (0)55 599 65 05
Mobiel   : +31 (0)6 53 20 80 40
Mail       : mpothoven@bordex.nl

Kartonnen-snackgroenten-verpakking

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info