We know how to pack success

PP360® Hardcups: nu leverbaar in 20cl, 25cl, 33cl, 40cl en 50cl.

De PP360® serie vormt dé perfecte duurzame keuze voor herbruikbare bekers op festivals en evenementen. De hardcups zijn gemaakt van polypropyleen (PP) en hebben een licht melkachtige tint. Door de groeiende vraag naar duurzame drinkbekers zal de behoefte aan hardcups de komende jaren verder toenemen. Tot voor kort was het aanbod echter beperkt en weinig gevarieerd. Dit leidde tot onze overtuiging dat er ruimte was voor verbetering. Na grondig onderzoek, zowel ter plaatse als op kantoor, heeft het ontwikkelteam van Bordex Packaging de wensen en eisen van gebruikers en evenementenplanners geanalyseerd en vertaald naar de PP360® hardcup-serie. Daarom zijn PP360® bekers op dit moment dé ultieme keuze.

Innovatieve eigenschappen

PP360® bekers bieden aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van het bestaande marktaanbod. De uitgebreide serie, verkrijgbaar in vijf maten, is voorzien van meerdere innovatieve kenmerken. De bekers zijn uitgerust met een verfijnde en meer afgeronde drinkrand, wat zorgt voor een uiterst plezierige drinkervaring. PP360 hardcups meermalige bekersDuurzaamheid staat centraal en daarom hebben we het gewicht van de beker aanzienlijk verminderd door slim gebruik te maken van variabele wanddiktes. Hierdoor wordt tot wel 20% aan materiaal bespaard, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien beschikken de bekers over een unieke 360° stapelrand aan de bodem, wat zorgt voor een perfecte stapelbaarheid van de bekers. De plaatsing van deze stapelrand vermindert de stapelhoogte aanzienlijk, waardoor tot wel 20% meer bekers in een doos of korf kunnen worden geplaatst. Daarnaast heeft elke PP360® beker een vrijwel vlakke bodem om schimmelvorming te voorkomen.

Onbreekbaar en splintervrij!

Een belangrijk pluspunt van PP360® hardcups is dat ze de wegwerpmentaliteit tegengaan door middel van statiegeld. Het resultaat is dat op festivals ongeveer 90% van de bekers wordt teruggebracht naar de bar. Een volledig brandschoon festivalterrein is echter een ideaalbeeld dat zelden wordt bereikt. Een klein percentage bekers belandt nog steeds op het feestterrein en wordt vertrapt. In bijna alle gevallen leidt dit tot versplintering, wat een aanzienlijk veiligheidsrisico vormt. PP360® hardcups daarentegen zijn vervaardigd van onbreekbaar, semi-transparant polypropyleen. Onder invloed van kracht kan de beker weliswaar vervormen, maar hij zal niet versplinteren. De bekers zijn praktisch onverwoestbaar en dus volledig veilig. Bovendien zijn de hardcups ‘Raptab compatibel’, wat een hoge doorloopsnelheid van (bier)dranken waarborgt.

Interesse of meer informatie over PP360® hardcups?

Het huren van de beste, meest duurzame hardcups is nog nooit zo makkelijk geweest. Stevige, prettig drinkende PP360® hardcups huur je eenvoudig bij Cupstack in Nieuwegein. Ze bezorgen de cups op iedere gewenste locatie in Nederland. En na afloop worden de bekers weer opgehaald voor duurzame reiniging en hergebruikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact op met Ali Keskin, Accountmanager Events Bordex Packaging: telefoon 0031 (0) 6 29 41 30 97  of mail akeskin@bordex.nl

 

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info