We know how to pack success

Herbruikbaar RVS-bestek: comfortabel, duurzaam en functioneel

Leaves bestek biedt dé perfecte oplossing voor wie op zoek is naar duurzaamheid, functionaliteit en comfort in één. Het ‘light’ roestvrijstalen bestek is speciaal ontworpen voor gebruik op kantoren, in horecagelegenheden en op festivals. Het combineert hoogwaardig 18/0 roestvrij staal met de vertrouwde functionaliteit en kwaliteit van klassiek bestek. Het elegante ontwerp zorgt voor een comfortabele grip en een prettige eetervaring.

Het Duurzame Alternatief

Plastic wegwerpbestek is een enorme bron van vervuiling voor onze oceanen en het milieu. Gelukkig is er nu een duurzaam alternatief in de vorm van het Leaves bestek. Gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht roestvrijstaal (RVS). Het bestek is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor herbruikbaar Leaves bestek draag je actief bij aan het verminderen van de plastic afvalberg.

Overtuigende Voordelen

Leaves Bestek biedt tal van overtuigende voordelen:

  • Vaatwasmachinebestendig: het bestek kan moeiteloos in iedere vaatwasser worden gereinigd. In tegenstelling tot plastic bestek, dat vaak druppels achterlaat, komt dit bestek brandschoon én droog uit de vaatwasser.
  • Lichtgewicht en stapelbaar: met een dikte van slechts 0,5 mm is Leaves bestek licht en toch stevig. De lepels, vorken en messen zijn uitstekend stapelbaar, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen.
  • Herbruikbaar en recyclebaar: roestvrijstalen bestek wordt onmiddellijk geassocieerd met herbruikbaar, wat zowel het milieu als de portemonnee ten goede komt. Leaves bestek bestaat grotendeels uit gerecycled roestvrij staal en aan het einde van de levensduur is het bestek weer volledig recyclebaar.

Usp’s

  • Light 18/0 RVS; slechts 0,5 mm dik
  • Uitstekend stapelbaar
  • 100% recyclebaar
  • Vaatwasmachinebestendig

Logistieke info

  • 20 lepels, vorken of messen per verpakking
  • 6 verpakkingen per omdoos
  • Lengte 165 mm

Bordex – Leaflet RVS bestek

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info