We know how to pack success

Innovatie in Catering: Hi-Tapas Serveer- en Presentatieschalen

In de cateringwereld draait alles om topkwaliteit, waarbij smaak niet de enige factor is die telt. Daarom heeft Bordex Packaging de Hi-Tapas serie ontwikkeld, gemaakt van 100% gerecycled PET. Opvallende en veelzijdige serveerschalen die functionaliteit, design en duurzaamheid naadloos combineren. Met deze schaal kun je niet alleen luxueuze tapas- en gourmetschotels, maar ook groente en fruit hapjes op een prachtige, duurzame manier presenteren. Een absolute must-have voor de feestelijke december maand!

Vormgeving

De Hi-Tapas serveerschaal is een opvallende en compacte schaal met een royale capaciteit. De strakke vormgeving zorgt voor een overzichtelijke en smaakvolle presentatie, wat nog meer benadrukt wordt door het glanzende gerecyclede PET materiaal. De schaal wordt verder verfraaid met een handig Pop-up opzetbakje met twee vakken, wat niet alleen ruimtebesparend is, maar ook een herkenbare uitstraling geeft. Onder het Pop-up bakje bevinden zich nog twee extra compartimenten met een totale inhoud van meer dan 320 ml. Het geheel wordt afgesloten met een heldere deksel, uiteraard ook gemaakt van gerecycled PET.

Gemakkelijk stapelen

De Hi-Tapas serveerschaal beschikt over niet minder dan 8 compartimenten! Je kunt ze allemaal vullen met heerlijke tapashapjes of mixen en matchen met groenten, fruit, snacks en sauzen. En zodra je de schalen hebt gevuld, plaats je eenvoudig de glasheldere deksel erop. De buitenafmetingen van de Hi-Tapas schaal zijn in lijn met de specificaties voor collo-modulariteit (CBL-kratten). Bovendien past het formaat binnen de gastronorm afmetingen, waardoor zelfs een sealvariant mogelijk is. De Hi-Tapas is geschikt voor zowel industriële als handmatige verwerking.

Hier zijn de voordelen op een rij:

  • Leverbaar in twee uitvoeringen: met 1 vak en met 6 vakken
  • Upgrade naar 8-vakken, dankzij handig 2-vaks ‘Pop-up’ bakje
  • Eigentijdse vormgeving als blikvanger
  • Perfecte sluiting en stapelbaarheid
  • Duurzaam, gemaakt van 100% gerecycled PET
  • Weinig opslagruimte dankzij geoptimaliseerde stapelhoogte

Het verkoopteam staat klaar om je te voorzien van informatie!

Ali Keskin, Key Account Manager
M: +31 (0)6 29 41 30 97
E: akeskin@@bordex.nl

Sjoerd Tijhaar, Key Account Manager
M: +31 (0)6 39331281
E: stijhaar@bordex.nl

Of bestel direct hier!

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info