We know how to pack success

Nieuwe Logistieke ontwikkelingen bij Bordex Packaging

Bij Bordex Packaging houden we van goed nieuws! Recent hebben we geavanceerde logistieke software geïmplementeerd, waardoor we de handmatige taken in ons magazijn tot een minimum kunnen beperken. De innovatieve technologie stelt ons in staat om ook kleine zendingen snel en efficiënt te verwerken en deze te verzenden met vervoerders die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten. Een spannende stap voorwaarts voor Bordex Packaging, maar er is meer! Want we zijn vastberaden om onze klanten een nog betere service te bieden.

Lager Franco orderbedrag

Ontdek ook de efficiënte logistiek van Bordex Packaging: minder handmatig werk en snelle verwerking van zendingen. Per direct verlagen we het minimum orderbedrag voor franco levering naar slechts €750. Dit betekent dat onze klanten nog gemakkelijker toegang hebben tot onze producten zonder al te grote verplichtingen.

Flexibel bestellen, concurrerende tarieven

Bordex Packaging klanten kunnen vanaf nu ook producten per doosje bestellen tegen zeer concurrerende transporttarieven, vanaf slechts €6,45 per doos. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u op het juiste moment precies krijgt wat u nodig heeft. Hier vindt u onze Verzendtarieven 2023.

Klantportaal BordexDirect

Bordex blijft streven naar verbeteringen en daarom introduceren we binnenkort een online portal exclusief voor onze Food Service klanten. Via BordexDirect krijgt u 24/7 eenvoudig toegang tot onze voorraden, kunt u uw bestelhistorie bekijken en moeiteloos nieuwe orders plaatsen. Dit betekent meer gemak en controle over uw bestellingen.

Ontdek nu alvast ons uitgebreide assortiment

Bij Bordex begrijpen we dat sommige van onze Food Service klanten ons volledige aanbod nog niet kennen. Daarom bieden we per direct de mogelijkheid om ons volledige assortiment online te verkennen. Met meer dan 1400 producten binnen handbereik, hebben we voor ieder wat wils. Bekijk direct ons aanbod via deze link: assortiment.bordex.nl. Deze tussenstap stelt u in staat om gemakkelijk door ons assortiment te bladeren en, nog belangrijker, om de artikelen die u aanspreken direct te bestellen.

Lancering BordexDirect

We verwachten dat we tegen het einde van 2023 de deuren van ons klantportaal zullen openen. Op dat moment kunt u niet alleen ons uitgebreide assortiment bekijken, maar ook eenvoudig online uw favoriete producten bestellen. Dit betekent nog meer gemak en toegankelijkheid voor onze Food Service klanten.

Vragen, direct bestellen of prijzen weten?

Heeft u vragen over ons assortiment, wilt u een bestelling plaatsen of bent u benieuwd naar de prijzen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons sales support team. Uiteraard kunt u ook altijd rechtstreeks contact opnemen met uw accountmanager

Sales Support
T 031 (0)55-5996500
E sales@bordexpackaging.nl

Ali Keskin, Key Account Manager
M +31 (0)6 29 41 30 97
E akeskin@bordex.nl

Sjoerd Tijhaar, Key Account Manager
M +31 (0)6 39331281
E stijhaar@bordex.nl

Direct ons assortiment bekijken? Scan de QR-code!

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info