We know how to pack success

Terrassen in de Horeca op 1 juni weer open!

Zijn jouw klanten al klaar voor de nieuwe 1,5-meter-horeca? Het kabinet heeft bekendgemaakt dat cafés en restaurants vanaf 1 juni hun buitenterrassen weer onder voorwaarden mogen openen en dat is natuurlijk heel goed nieuws! Met het geleidelijk terugdraaien van de intelligente lockdown, ingesteld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, biedt het kabinet weer perspectief voor de Horeca.

Terrassen-open-juni

Ruimere terrassen: de nieuwe 1,5-meter-horeca!

De versoepeling van de maatregelen voor de Horeca gaan in op maandag 1 juni a.s. En uiteraard worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen, zodat klanten niet te dicht bij elkaar komen te zitten. Concreet betekent dit ruimere terrassen, meer terrasschermen en meer biertaps. En juist omdat het thema hygiëne zo belangrijk is, wordt er ook een flinke vraag verwacht naar plastic (bier)bekers. Zorg ervoor dat ook uw klanten klaar zijn voor de nieuwe 1,5-meter-horeca!

Hygiëne en gemak belangrijke issues!

De verwachting is dat de vraag naar bierbekers de komende weken sterk zal stijgen. Het schenken van  drank in plastic bekers is een stuk makkelijker; na gebruik hoef je de bekers niet meer op te halen en zo bespaar je op personeel. Maar zeker zo belangrijk: met plastic bekers loop je geen veiligheidsrisico’s én hygiënische risico’s. PET/PET360® bierbekers saai? Helemaal niet! Neem bijvoorbeeld onze Pulsar Soul serie met mooie (kelk)vorm. Hét innovatieve plastic glas waarin iedere drank goed gezien en beleefd wordt.

Weer drinken, genieten maar ook recyclen!

Duurzaamheid blijft ook in deze corona-periode een actueel thema. Goede circulariteit van de uitgegeven bierbekers is belangrijk. Plastic afval is namelijk niet langer het einde van een cyclus, maar de start van nieuwe grondstof! Het terraspubliek moet positief gestimuleerd worden om gebruikte bekers niet op de grond te gooien, maar in de afvalbox te deponeren. Hoogste tijd voor de 360BOX! Bestel ze bij Bordex Packaging, plaats ze op het terras en vul ze met gebruikte PET/ PET360® bekers. Helemaal gevuld? Plan dan een afhaling in op FestivalCup.nl. Het PET afval wordt binnen no-time opgehaald en gerecycled tot nieuwe, hoogwaardige grondstof voor toekomstige PET360® bekers. Zo zorgen we er samen voor dat een gebruikte beker weer een nieuwe beker wordt!

Hoe kunnen we u verder van dienst zijn?

Wilt u meer over onze PET/ PET360® bekerseries of over het BOX360 systeem? Ali Keskin (Accountmanager Events) informeert u graag!

Telefoon      : 055-5996524
Mobiel         : 06-29413097
Email           : akeskin@bordex.nl

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info