We know how to pack success

INTERPACK 2026: verpakkingsinnovaties in de schijnwerpers!

713 mei 2026

Bordex Packaging loopt voorop in baanbrekende verpakkingsinnovaties, zoals ongetwijfeld ook opnieuw zal worden gedemonstreerd op Interpack 2026. Bezoek de Bordex-stand en ervaar hoe wij inspelen op veranderende klantbehoeften binnen de verpakkingsindustrie. Samen bepalen we de toekomst!
Het duurt nog even, maar de volgende editie van ’s werelds grootste vakbeurs voor de verpakkingssector en gerelateerde industrieën, staat alweer gepland. Van 7 tot 13 mei 2026 zal Interpack wederom worden gehouden in Messe Düsseldorf. Met ongeveer 140.000 bezoekers uit 156 landen en 2.800 deelnemende stands uit 61 landen, belooft ook deze editie weer een ongeëvenaarde showcase te worden van innovatie en expertise.

De Interpack vakbeurs presenteert de volledige toeleveringsketen. Het biedt alle sectoren op maat gemaakte oplossingen en innovatieve ontwerpen op basis van een grote verscheidenheid aan materialen. Deze unieke beurs stelt professionals in de verpakkingsindustrie in staat om te netwerken, inzichten te verzamelen en de nieuwste trends in de verpakkingsindustrie te verkennen.

Vind hier alvast meer informatie over Interpack 2026.

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info