We know how to pack success

EcoFit® & Fast Packaging: Snel én verantwoord anticiperen op verpakkingstrends

Ecofit custom-made spuitgiet verpakkingen zijn niet alleen lichter in gewicht en dus voordeliger en duurzamer, maar ze kunnen ook snel én relatief voordelig worden ontwikkeld. Het ‘Fast Packaging’ concept van Bordex Packaging staat garant voor korte doorlooptijden en voor lage investeringskosten.

Goed, snel en verantwoord!

Dankzij de inzet van vernieuwende matrijzen is Bordex in staat om al binnen 6 weken een compleet nieuwe spuitgiet verpakking te ontwikkelen én te produceren.Wij kunnen dat voor een relatief laag investeringsbedrag. Deze toegevoegde waarde bij het lanceren van nieuwe concepten is niet onopgemerkt is gebleven. Dit blijkt wel uit een groot aantal recent gelanceerde custom-made’s. Van salade-, vlees- en satébakjes tot een serie nieuwe maaltijdschalen voor een belangrijke Nederlandse retailer. Wilt u binnenkort een nieuwe spuitgiet verpakking laten ontwikkelen? Bordex heeft de knowhow, de mensen en de faciliteiten om die uitdaging samen met u aan te gaan.

Bordex pakt goed uit in Brussel

Tijdens de komende Empack 2016 in Brussel pakt Bordex flink uit met een diverse nieuwe items. Een greep uit ons aanbod:

De nieuwe Thermform H320 PET/PE serie is breed inzetbaar, veelzijdig en makkelijk te verwerken. En dankzij de hoge barrièrewaarde wordt de houdbaarheid van versproducten verder verlengd. Leverbaar in diverse dieptes.

Bordanil® folie is de nieuwe, glasheldere, soepele polyesterfolie met uitstekende eigenschappen. De sealfolie voor onder meer APET/RPET schalen heeft een mooie glans, een hoge zuurstof- en waterdamp barrière en is ideaal voor diverse (koude) toepassingen. Bordanil® folie staat garant voor dé perfecte presentatie in het retailschap.

Bordex heeft een complete serie Gastro verpakkingen (IM) ontwikkeld voor industriële food-toepassingen. Geschikt voor diverse bewerkingen zoals begassen, pasteuriseren, sealen en vacumeren. Leverbaar in diverse hoogtes van 25 mm tot 100mm.

Benieuwd wat Bordex voor uw bedrijf kan betekenen?

Bezoek ons dan op de Empack 2016 in Brussel (stand 9.A14) of mail maar sales@bordexpackaging.nl

Bordex Packaging werkt aan duurzame oplossingen.

Kunststof kan wél cradle-to-cradle!

Meer lezen over onze oplossingen?

Meer info